Welkom Contact Referenties Uitbreidingen Vernieuwingen Keukens Badkamers Zwembaden Schrijnwerk
 Referenties

 

 

 

 

Wij hebben Astruc Rénovations ingehuurd voor het plaatsen van een tuinhuis en houtkachel alsmede het aanbrengen van tuinverlichting. Wij zijn tevreden over het geleverde werk en service. Afspraak is afspraak bij deze firma en dat is prettig zakendoen. Als u op zoek bent naar een goed en betrouwbaar klusbedrijf, dan kunnen wij Astruc Rénovations van harte aanbevelen.


Richard en Marianne Frenzel 82 Tarn-et-Garonne


Wij hebben Astruc Renovations gevraagd onze aanbouw uit te voeren, doordat wij via diverse kanalen hadden gehoord dat de mensen zeer tevreden waren over het geleverde werk door Astruc Renovations. Nu het werk bij ons is uitgevoerd kan ik alllen maar positief zijn over zowel de uitvoering als ook over het overleg dat we hebben gehad over hoe het werk moest worden uitgevoerd en welke materialen zijn gebruikt. Ook heeft Astruc Renovations zich gehouden aan alle andere afspraken als opleverdatum e.d. Ik kan een ieder dit bedrijf dan ook van ganze harte aanbevelen

Familie Dijkstra-Thézac 46


Wij hebben het genoegen Astruc Renovations aan te bevelen, omdat zij voor ons gedurende de laatste twee jaar uitstekend werk verricht hebben. Onze garage en onze carport werden omgebouwd op een hoog kwaliteitsniveau, in budget, bestede tijd en werkuren, daarna ook de volledige vernieuwing van onze badkamer. De arbeiders waren zeer punctueel en hebben achteraf steeds zelf opgeruimd."

Janet & Noel Hutton - Les Arques


Wij twijfelen er niet over het werk van Astruc Renovations aan te bevelen.
Sinds wij 6 jaar geleden ons huis aankochten, hebben dhr. Faraday en zijn groep, doorheen hun vernieuwende planning van de projecten en het hoge niveau van de kwaliteit van hun werk, ons geholpen onze oude hoeve om te bouwen tot een magnifieke woning.

De ploeg Astruc, dat moeten we zeggen, is een sympathieke bende, zij zijn altijd op tijd en gaan hun aangekondigde budgetten niet te boven

Eileen and John Flynn - 'La Tuilerie'


Wij hebben een formidabele ervaring opgedaan met Andrew Faraday van Astruc Renovations en bevelen sterk aan dat u overweegt op hun diensten beroep te doen.
Zijn projectbeheer, zijn budgetopmaak en de kwaliteit van de afwerking zijn uitstekend.

Andrew and Emma Clout – Lifernet, Frespech


“Wij hebben gedurende enkele weken in 2008 steeds ASTRUC gebruikt om belangrijke veranderingen aan te brengen aan de eigendom, die wij recent aangekocht hebben in Frankrijk, inclusief verbouwingen, heraanpassingen, en een nieuw bijgebouw. Vanaf onze eerste aanvraag kregen wij snel antwoord en hebben zij ons bezocht om onze woning te bekijken en naar onze wensen te vragen. Zij hebben ons nuttige voorstellen gedaan inclusief het type van materialen waaruit wij het meeste voordeel konden halen, de maatschappijen die de beste dienst leveren met hun levertermijnen en de volgorde in dewelke men best de verschillende werken uitvoert teneinde te vermijden dat het dagelijkse familieleven al te veel verstoord wordt. Het was eveneens zeer nuttig dat men ons een realistische kalender gaf met precieze vermelding van wanneer men het werk zou aanvangen en schriftelijk gedetailleerde kostenramingen met een tolerantiemarge voor de aanpassingen, al naargelang de keuze van de materialen en de onvoorziene problemen die kunnen opduiken tijdens de werken. Zij hebben blijk gegeven van een goede kennis van de bouwreglementering en de Franse ontwerpvoorschriften en hebben degelijke Franse onderaannemers gebruikt voor de elektrische installatie en de loodgieterij.
Eens een akkoord opgemaakt, kwamen zij aan op de tijd die was voorzien om de werken aan te vangen en dit elke dag voor de rest van de werken. Zij hebben ons op de hoogte gehouden van de voortgang en van alle noodzakelijke aanpassingen op het niveau van de kosten of van wijzigingen in de volgorde van uitvoering van de werken. Al wat wij gevraagd hadden werd uitgevoerd volgens onze eisen en binnen de aangeduide termijnen. Gedurende de ganse duur van de werken hebben zij een streven naar detail getoond en een persoonlijke interesse met betrekking tot wat wij wensten.

 

Mevr. en dhr Day Lot et Garonne

De ’’Tevredenheid van de Klant’’ is onze prioriteit nummer één, en op deze pagina’s stellen wij u directe getuigenissen voor van onze klanten.